play with my hair


igårkväll!

Vi hade hur kul som helst igår! Bowlingen vann Marre, han fick strike efter strike medan man själv inte fick nån, buhuu haha. Jag kom sist. Sen var det middag på Hard Rock Cafe! Jag beställde en förrätt och en portion pommes, de andra tog hamburgare och revbensspjäll och vi fick alla en chock när maten kom, det var huuur mycket mat som helst på tallrikarna. Undrade hur vi skulle få i oss allt. Sen var vi ju tvugna att ta varsin efterrätt också? Haha!Shit jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv. Men gott var det! Vi gick typ in i en enda stor matkoma efteråt! Här är några av mina och Nattas bilder från igår!

Bye!

Nu pyser jag!
Ha en trevlig kväll!


Idag blir en rolig dag!

Godmorgon på er!
Jag sitter och äter frukost och drömmer mig iväg på ving.se till lite olika ställen. Nyss var jag i Dominikanska republiken men nu är jag i Mexiko. Åh va skönt det vore att få sola & bada! Bli lite brun och slippa frysa

På tisdag fyller jag 22 år (hjälp) så idag ska jag ut med pojkvän och ett par vänner för bowling och restaurang i stan! Ska bli hur mysigt som helst :)! Ska försöka vara duktig och ta massa bilder som ni kan få se sen!
Hoppas ni mår bra, hörs senare!

Vill ivääääg

Till varmare bräddgrader

Om du vill va hipp...

...this is the outfit for you!

hahaa!

pannkakor,fynd&världens sötaste!

sötunge! :D
Häromdagen var jag och Natta i Täby centrum en sväng, vi hittade inte så mycket men det är bara bra haha! Måste hålla i pengarna lite bättre!
Jag hittade iallafall två riktiga fynd på rea! Ett par coola trä örhängen för 11:- och ett långt halsband för 24:-
Kan det bli bättre? I think not!

Apelsin


I'm here!

Nu var det ett tag sedan igen, fy på mig.
Vad har hänt då?
Jo, massor!
Det har ju varit både jul med allt som den hör till, jag har varit sjuk & förkyld, det har varit nyår med en jättefin nyårsafton och ja nu har nästan en månad gott sen dess också! Tiden går så fort! Jag hinner typ inte med!
I'm so sorry bloggen. Bjuder på lite bilder från nyår som plåster på såret ;)


RSS 2.0