Parken Zoo & Ölands djur och nöjespark

Ett tråkigt inlägg.

Usch är det verkligen sant? Jag mår så dåligt när jag läser alla kommentarer kring det här på facebook och i tidningarna. 
Jag har inte sett tv4 klippet från Kalla Fakta för jag vågar ärligt talat inte. Jag mår så dåligt bara av att läsa det som hänt. Dessa två djurparker speciellt då jag vid massor av tillfällen besökt båda två av dem. Jag är dessutom fadder åt amurleoparderna på Parken Zoo, då jag ger 400 kronor om året till dem för att bevara och hjälpa djuren, vi har blivit ditbjudna två gånger om året på fadderdagar och alltid gått dit eftersom jag trott att den djurparken varit seriös och verkligen jobbar på bra sätt med djuren, försöker bevara alla arter osv osv har bara hört gott om dem fram till nu. Nu skrivs bland annat att vissa djur avlivats för att man skulle få plats med nya djur istället. Jag skäms över att varit där så många gånger och känner mig lurad. Här har jag trott att jag gör något bra som skänker pengar till dem varje år för att de ska hjälpa djuren och sen får man se en helt annan sida, en sida jag inte alls vill va inblandad i.
De säger att de "räddar världens djur"... i själva verket dödar de ju dem.
 
Samma sak gäller Ölands Djur & Nöjespark. Där är vi varje sommar i princip, hela familjen, eftersom vi har sommarställe i närheten av den. Jag kommer ihåg förra året då hade lejonen precis fått sina ungar och man kunde se dem ligga och sova allihopa i en klump. Så får man höra vad som hänt dem och jag börjar bara gråta.
Fyfan vad sånt här gör mig ledsen och arg! Man får höra om djur som inte får tillräckligt med mat, djur som blir avlivade med olika hemska tillhyggen. Det är så sjukt hemskt att jag spyr!
 
De "vill inte att arterna ska utrotas, utan vill hjälpa till att bevara dem och föda upp fler" säger de.
Sen låter de bland annat lejonungarna svälta och dö istället för att rädda dem fast de skulle kunnat göra det? Om de ändå ska "låta naturen ha sin gång" som de har sagt, kan de väl lika gärna få bo på savannen isåfall och slippa vara inburade.
 
 
 

13/10

 


 
 
 
 

Don't wake me up


I don't wanna fall
unless I'm falling for you
 

fegis

Vågar man? Nee hjälp jag vet inte. Mitt hår växer ganska långsamt så om jag ångrar mig blir det ju jobbigt...
Jag är kyckling...
(I'm chicken)

frisyr

Snart måste jag klippa mig, brukar oftast bara klippa topparna eller lite uppklippt, inget drastiskt.
Men sen såg jag de här bilderna på Cheryl Cole och jag älskar hennes frisyr här!
Guud vad snygg hon är. Men vågar man.......?
Jag har alltid haft långt hår så det skulle nog kännas för konstigt för mig och jag vet inte om det skulle passa mig heller, men snyggt var det, på henne iallafall!

pics



 
 

Ready or not

 
Now I'm like a bee
and I'm hunting for the honey
 
 

Gårdagens outfit

Röda byxor, röda naglar och röda läppar
 

Expert-fyndat

Skulle handla på Willys med mamma igår och såg att Expert bredvid var öppet och typ tomt.
Vi tänkte att vi går väl in och kollar om det finns något kvar överhuvudtaget eller om allt är rensat. 
Det fanns inte mycket grejjer kvar, men jag hittade endå en hel del saker, alla 20 spänn styck! 


Det blev lite saker till mobilen, två skärmskydd, ett skal, nya hörlurar och en ny laddare eftersom min blivit söndertuggad av busen..(martin alltså, haha nee skojja, Buster)


Sen blev det tre olika fina fotoböcker med inspiration, Like!

och två säsonger av JOEY, haha! Har inte sett den serien och tänkte att om en hel säsong kostar 20 spänn kan man väl köpa två säsonger så man har något roligt at titta på under hösten :)
 
Var ganska nöjd när jag gick därifrån, fick paya 200 kronor för allt det här.
/Nöjd fyndare
 
 

från H&M

Fått dille på vinrött, sån snygg färg!
 

Tre Tröjor

Tre nya hösttröjor har fått ta plats i den nyrensade garderoben.

I'm glad you came

 
You cast a spell on me, spell on me
You hit me like the sky fell on me, fell on me
And I decided you look well on me, well on me
So let's go somewhere noone else can see you and me
 
 
 

today

 

Underbar helg. 5 år <3

Världens underbaraste helg har jag haft. Martin har bott hos mig sen i torsdags då mamma åkte till pappa på Öland. Vi har haft ett par jättemysiga dagar tillsammans & I lördags firade vi 5 år tillsammans. Vi hade hur mysigt som helst, åt på kinarestaurang och sen hem för att gosa ner oss i soffan och titta på film med en massa gott att äta :) Han är så fin min pojkvän, älskar honom så mycket <3
 
 
 

RSS 2.0