Grattis Älskling! :) <3

Idag fyller världens finaste pojkvän år så idag firar vi honom så mycket vi kan! :)
Du är bäst och jag älskar dig massor! Happy Birthday honey! <3

nails!


problem solved! :)

Yey! Nu funkar bloggen som vanligt igen!
Blev lite rädd där ett tag. Vet ju hur mina inlägg lyser upp era dagar och att en dag utan inlägg känns tomt för er liksooom ;) . Så nu kan både ni och jag andas ut igen. pjuu!



Vet inte när mina ögon tycker att det ska bli bättre egentligen! Börjar bli lite trött på det här nu.
Efter jobbet kommer Marre hit och då tänkte jag överraska honom med att ha bakat kärleksmums till oss till ikväll! :) Hoppas han blir glad!

 
 
 

wtf?

Vet inte riktigt vad som har hänt med bloggen. Men jag kan inte gå in och skriva inlägg som jag burkar. Rutan där man ska skriva är bara helt vit och inget händer när man skriver. Så istället får jag skriva från "Snabbinläggsrutan" nu och det går ju också bra, men den rutan är mycket mindre, man kan bara ha med en bild osv. Hoppas det löser sig snart! Min förkylning hänger kvar och har typ blivit sämre. Ögonen har blivit bättre men inte helt bra trots att jag hållit på med ögondropparna så mycket att jag nu är inne på en andra flaska. He. HE. hehehhehe. nää nu drar jag.

Melodifestivalen!

Hela dagen idag har jag i stort sett vilat och tagit det väldigt lugnt för att försöka kurera mig och bli bättre.
Mamma kom hem i eftermiddags efter ett par dagars besök på Öland så nu ska vi krypa upp i soffan med varsin filt och massa godis och titta på finalen av melodifestivalen. Vem vill du ska vinna?
Jag tror att Yohio kommer vinna men vill att Anton Ewald tar hem det.
Vi får se hur det går! 



 
 
 
 
 

Pastell

Ögat är lite bättre nu tack vare superögondropparna, men det är fortfarande inte helt bra och nu har de andra ögat också blivit rött så nu får jag köra på med dropparna i båda ögonen. Sen har jag fått ont i halsen också. Blivit snuvig och börjat hosta. Så nu känner jag min ganska trött. 
 
Sitter vid datorn och tittar på alla hemsidor som börjat få in massa fina vårkläder och blir så sugen på att shoppat järnet. Tycker lite synd om mig själv just nu så jag kanske kan få trösta mig med lite kläder, hehe? (bra ursäkt)
toppar från Gina Tricot. 
 

nya bikinis!

Nu börjas det igen...jag och mitt bikini shopparberoende....
Men tyckte jag var rätt duktig som bara köpte en iallafall. Eller aa en och en halv då.. hehe. Underdelen till den andra fanns inte i min storlek. Men man kan ju ha en enfärgad vit, rosa eller röd bikini underdel till den istället tänkte jag :)



hihi

strawberries & flowers

Var inne på Asos.com och hittade alla de här fina sakerna från Cath Kidston. Vill ha varenda en, så himla söta! Älskar de med jordgubbar på :)

 

sjuker

Idag har jag sovit nästan hela dagen, har varit så sjukt trött. Halsen har gjort asont idag och ögat var värre imorse men fick ett par superögondroppar som jag har kört dem två gånger idag och jag märker redan skillnad faktiskt. Så det känns jätteskönt! 4 gånger om dagen ska jag ta dem så hoppas vi att det bli bättre snabbt. 
 
 
 

Hej ögoninfektion...

Inatt vaknade jag flera gånger av att det bara rann ur mitt ena ögat, som att jag grät.
När jag vaknade imorse gick ögat knappt att öppna, det var helt igenklistrat och jättevullet.

På jobbet såg jag ut som ett freak idag. Ett öga var svullet, rött och rann och ett var normalt. Varje gång jag blinkar så är det som att något skrapar i ögat, vilket gör väldigt ont.
Har tagit ögondroppar så jag hoppas det hjälper för det här var inte så kul. Men man får tänka positivt, tur att det bara är ena ögat iallafall!  (Peppar, peppar ta i trä, tvi tvi, tvi tvi)

Nu ska jag sova. Nattinatti!
 

Igår!

Igår skulle ju jag och Marre äta ute någonstans, mer visste jag inte. Men jag hade mina aningar om att vi skulle äta med Daniel och Torun eftersom Marre tabbat sig lite när han skulle försöka vara hemlig, haha.

Det var som jag trodde och vi mötte upp dem utanför en indiska restaurang i centrum, där vi åt jättegod mat och blev asmätta allihopa, haha :) . Efter det drog vi till Public satt och pratade och beställde lite drinkar. Sen blev vi joinade av Anton och Natta, Daniels bror och hans kompis och efter ett tag kom Joel också. Hur kul som helst hade vi verkligen :D vi fick sitta i vip hörnan också eftersom min blogg är så känd, haha ;) Sjukt kul kväll!
 
 

iväg ut

Nu ska jag iväg och möte upp Martin. Vet inte riktigt vad vi ska göra, han vill inte berätta något, haha. Men jag har mina små aningar...;) Får se om jag har rätt!

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

 
 

Isadora - Ögonbryn




Isadora har verkligen kommit ut med bra nyheter i vår. Jag skulle vilja testa Eyebrow Styler & Shape. Det är som en Eyebrow Fix fast med färg, antingen ljusbrun eller mörkbrun och så bortsar man bara på det som en mascara typ. Alltså både färg och fixering i ett. Smart!


RSS 2.0