Pink



Peplum!

5 stycken peplum toppar från BikBok. Like, like, like, like & like.
 

Buster och valpen Ludde

Igår kom våran vän och Busters hundcoach Jessica hit och hälsade på oss igen. Den här gången hade hon också med sig "en liten kollega", affenpinscher valpen Ludde 10 veckor. Buster och Ludde kom jättebra överens! Vi var lite rädda för hur Buster skulle reagera, för han har inte träffat så många andra hundar förut och ingen valp. Men det gick hur bra som helst. De lekte och skuttade omkring som bara den. Buster var hur snäll som helst. Han lät Ludde bita honom i öronen och dra honom i pälsen utan att säga ett knyst och efter busandet så började Buster tvätta Ludde i öronen, haha så söt :). Ludde var en riktig sötnos. Så fort man bar honom i famnen så skulle han pussa på en. Han for omkring som en tok och morrade så fort han inte fick som han ville haha. Jag tyckte han skulle hetat Morris, det passade så bra på honom. Kaxpellen



 

Biggie

Stora halsband ftw!  
 


 

vinterpromenad

Vilket härligt väder det har varit idag! En riktigt fin & solig vinterdag! :)
Buster och Humla följde med ut på promenad i snön och Buster fick springa lös så öronen fladdrade och man riktigt såg hur glad han blev av det haha :)!
 
 

bowlingen

Här är lite bilder ifrån våran roliga kväll igår! :)
Älskling hamnade på topp 4! Trots att han var sjuk och typ hade feber. Visar bara hur otroligt bäst han är! <3
 
Efter bowlingen åkte vi hem till Daniel och Toruns place och spelade lite kort, dansade lite danser, Harlem Shakeade och kastade GRIIIIIIS, hahah! Som vanligt alltså.
 
 

FOOOORE!!...eller nåt

Nu ska jag och ett gäng fina vänner iväg och bowla, se upp!

sommar, kom nu!

 






feelgood

Sitter med mitt morgonkaffe som jag dricker ur finaste kaffemuggen. Bra start på dagen <3

Isadora - Spring 2013







we <3 it

 


 

JFR


Snygga plånböcker från Jfr. 299:-/styck. Gillar den ljusbeigea till höger mest!




småsaker

Nu är vi hemma, eller vi har varit hemma ett tag redan. Vi tittade i massor av affärer och fikade. Jag tog någon belgisk chokladtårta som var asgod verkligen. Ville fota och blogga där men blogg.se har typ tagit bort mobilbloggsfunktionen så man kan inte göra det längre? Eller så gör jag bara fel kanske...haha.

Blev lite småsaker idag, min favoritmascara of all time, den röd/vita från Loreal, "Double Extensions", Maybelline The Falsies Mascara som alla tycker är så fantastisk så jag känner mig tvungen att prova den för o se om jag håller med. Bodylotion från Dove, Repair - min räddar i nöden på vintern till torra läppar, och två läppglans, ett från H&M med lite glitter i och sen den nya Multi Vitamin Gloss från Isadora som jag skrev om här i bloggen för någon dag sen, i färgen 05 Mandarine.

 
 
 

ut på äventyr!

Nu ska jag och min älskade mamma ut på äventyr. Vi ska luncha och sen titta i affärer. Kanske jag får med mig lite shopping hem också, vi får se! Hoppas ni får en bra dag i snön! 




 
 

Hidden Camera med David Beckham

 
hahahaha, asso jag skrattar ihjäl mig av sånt här!
 

Fick lite sällskap framför datorn :)



yesterday




Saknar dansen

 
Blir helt sprallig när jag ser sånna här klipp, jag saknar dansen så sjukt mycket! Jag började dansa när jag var 3 år och dansade i 15 år till jag fyllde 18, då gjorde jag illa min rygg och fick sluta ett år och efter att ryggen blivit bättre så blev det inte av att jag började igen eftersom kurserna på Danshuset där jag gick inte hade några kurser för oss som var äldre än 18 typ.. Lite tråkigt, men nu är jag så sjukt sugen att börja igen så jag har tittat på lite kurser på Sway där jag gick någon termin förut också. Kanske finns någon sommarkurs som man kan köra i sommar någonstans?.. 


Världens godaste choklad! Ferrero Collection

 
 


Middag hos morbror

Igår kväll var vi hemma hos min morbror, hans fru och två av mina kusiner och åt middag.
Det var jättetrevligt och vi åt massor med god mat och lekte med deras söta valp Ludde, en liten blandras som typ ser ut som Buster, fast han är helsvart, så himla söt! Ska bli kul att introducera dem för varandra sen och se om de kan bli BFF! haha :)!

Ikväll blir det myskväll med pojkvännen!

Hade min sköna turkosa stickade tröja på mig igår.


Nyhet från Isadora


De här läppglansen skulle jag gärna prova. Består av 90% vitaminer. Finns i 4 färger och kostar 119:-/styck

 

#Nya putte nutte sötstrumpor






Nya naglar - Depend Gellack fransk manikyr

Igår kväll gjorde jag iordning mina naglar igen men Depends Gellack. Denna gång med fransk manikyr. Blev jättefint! :) Jag har trivts jättebra med mina naglar de här två veckorna som jag lät den förra färgen sitta.
I slutet råkade jag slå till någon nagel så de blev en liten flisa av lacket som försvann men annars har det sett jättefint ut hela tiden.
Jag var lite mesig när jag skulle måla på det bara och ville inte måla för nära nagelbanden och då blev det ju som ett ganska stort glapp när nageln sedan växte ut. Det kommer det ju att bli vilket som men denna gång försökte jag måla lite närmare för att det inte ska synas lika mycket från början iallafall. Mina naglar har inte varit såhär långa sedan jag gick i skolan typ. Då kunde de vara långa och fina jättelänge. Men så fort man började jobba så hade man av dem hela tiden och nagellacket blev slitet efter en dag typ. Så det känns kul!

Det var ganska jobbigt att ta bort det gamla tyvärr, fick sitta med removern jättelänge och sedan skrapa försiktigt bort nagellacket, kändes som nageln inte mådde så bra av det, vet inte om jag gjorde fel eller nåt, men tillslut fick jag bort allt iallafall. & nu är de nygjorda och jättefina igen! :)

 

Black & Gold


Nyheter fån H&M. Jag älskar väskan och koftan, de två bara måste jag ha!

Melodifestivalen

Hej på er! 

Kom hem från jobbet för typ 2 timmar sedan, har tagit en varm lång dusch och ätit middag.
Nu ska jag snart mysa ner mig i soffan och titta på Melodifestivalen med pappa.
Är helt sjukt trött idag så ska bli skönt att bara ta det lugnt ikväll.

 

Haha!

 

15:e februari 2013

Hej på er! Hoppas ni hade en mysig alla hjärtans dag igår. Det hade vi, jag och min underbara pojke <3 :)! Bion vi såg var Du gör mig Galen med Bradley Cooper och Jennifer Lawrence. Den var faktiskt väldigt bra. Rolig och lite udda, men bra!


 

Glad Alla Hjärtans Dag på er!

Nu ska jag möta upp pojkvännen och sen ska vi äta och gå på bio.
Hoppas ni får en mysig alla hjärtans dag!
Puss till er!

Här kan ni läsa en söt alla hjärtans dag artikel som iallafall fick mig att le :)

Du & Jag, Buster. Du & Jag <3





Imagine

 
 

Lady in Red

14:e Februari imorgon, Alla hjärtans dag<3. Jag och pojkvännen ska på bio och sen blir det nog äta middag på någon restaurang också. Vi får se lite hur vi gör.
Vore kul och vara jättefint uppklädd i rött men i detta väder skulle man ju frysa ihjäl i en klänning. Typsikt.




Ny ljusgrön mysdress

Idag när vi var i Täby Centrum så gick vi förbi Cubus. Hade helt missat att de öppnat en butik i där. Hittade den här ljusgröna mysdressen och var bara helt jätte tvungen att köpa den. Jag har letat i typ två år efter en mysdress i just den här färgen och nu äntligen hittade jag den perfekta :) Happy moment!


Näringsdrycker

Häromdagen kom ett paket till mig fullt med näringsdrycker som läkaren jag tog blodprov hos förra fredagen beställde hem åt mig eftersom hon tyckte jag var alldeles för smal och behöver gå upp några kilo i vikt för att börja må bättre. Jag håller med henne, jag vet att jag har gått ner jättemycket i vikt under de senaste månaderna och speciellt när jag fick magkatarr igen. Då försvann all matlust och jag mådde bara konstant illa. När jag väl åt så blev jag mätt på typ en tugga, så jag åt inte mycket alls. Jag har alltid haft lätt att gå ner i vikt, så fort jag blir sjuk speciellt, men jag har också svårt att gå upp i vikt vilket jag ärvt efter mamma. Har mått dåligt ett bra tag och känner mig trött och orkeslös så nu ska jag testa de här dryckerna ett tag och förhoppningsvis börja må bättre igen. En varje dag ska jag dricka i någon månad nu eller längre beroende på hur de fungerar. De kom i 5 olika smaker så jag skulle få välja ut mina favoriter, haha :). Vanilj, Choklad, Cappuccino, Tropsika frukter och Smultron som inte är med på bild för den kom dagen efter.
Av de jag testade så var Smultron äckligast. Usch, den smakade inte smultron tyckte jag utan bara konstgjort och skumt. Tropiska frukter hade jag stora förhoppningar på men den smakade gammal annanas typ haha. Chokladen var godast, Vaniljen var också rätt god, men den har någon konstig eftersmak som inte smakade så gott, men om man la ner lite vaniljglass i den så smakade den bättre:)! Cappuccionon var bara god om man värmde den, men den var väldigt söt smakade typ karamellkola så man blev lite illamående efter ett tag.
Så nu beställde vi choklad för en månad eftersom det var den jag gillade mest. Hoppas man inte tröttnar på den bara, men ofta jag kommer tröttna på choklad liksom...? 



 

Så.Himla.Trött

 
Tack & Godnatt


:)

 
 

Neonfärger

Köpte de här två färgglada virkade linnena idag på H&M Divided. Kommer vara jättefina till sommaren med ett par jeanshort och en solbränna. Var så bra pris (99:-/st) att jag med gott samvete valde två olika färger.
En ljusgrön som är mycket finare i verkligeheten än på bilden nedan och en neonorange. 



I'm Back

Förlåt för att jag inte bloggat på några dagar nu. Det var fullspäckat schema senaste dagarna här...
så här får ni en liten up to date.
 
i torsdags: fyllde jag som sagt år och därför bloggade jag inte. 

i fredags: på natten vaknade jag upp med kramp i vänster arm och det gjorde så ont så jag skrek. Lyckades somna om men på morgonen var armen fortfarande öm och gjorde ont plus att de kändes som den "somnade" till och från. Fick åka in till doktorn och ta ett EKG på hjärtat och sen ett blodprov i armvecket. Ni som känner mig väl vet att jag är livrädd för blodprov. och speciellt i armvecket så jag var jättepinsam och började gråta inför doktorn och fick typ en panikattack. Hon gav mig en lugnande tablett så jag skulle varva ner och Pappa var med och fick hålla mig i handen, haha jag var Mikaela 5 år. Men jag gjorde det iallafall. Fick inget bokmärke dock, lite besviken.
Sen åkte vi hem och då kickade tabletten in och jag sov som en stock i 5 timmar helt däckad.
Fick svar på proverna idag att de var helt bra iallafall, så det var skönt och höra förutom att jag har lite D-vitaminbrist och ska äta sånna tabletter några månader nu. Armen låg jag kanske och sov på eller något bara så det var därför den krampade. Men hon sa också att jag måste gå upp lite i vikt så jag får mer energi än vad jag har just nu (magkatarren som jag fick tillbaka gjorde att jag mådde illa ofta och gick ner mycket i vikt) och försöka att inte stressa upp mig i onödan. Har varit mycket som hänt under året som gått som gjort att man mått dåligt och då är det inte konstigt om kroppen gör det också. 

i lördags: Var det födelsedagsfest för mig och Daniel här hemma. Så jag storstädade och pyntade till det hela morgonen och förmiddagen. Sen kom Natta och vi gjorde oss iordning tillsammans och sen kom Martin, Daniel och Torun och hjälpte till med maten och musiken innan alla gästerna kom. Blev en lyckad kväll! :) Tack till alla ni som kom och tack för alla fina presenter! 

i söndags:
 Eftersom jag och Marre somnade vid halv 6 på morgonen så kan ni kanske lista ut hur våran söndag såg ut, haha? Vi sov lääänge, sen sega vi oss upp och spelade lite tv spel och åt lite mat innan han begav sig hemåt. Kvällen satt jag framför tvn med mamma. Gjorde iordning hennes naglarna också med mitt nya Depend Gellacks kit. De blev jättefina! Gjorde mina också innan festen i lördags. Bilder kommer sen!




Happy Birthday to meee! :)



Igår (den 31:a) var det min födelsedag! Däför bloggade jag ingenting. Väcktes med sång och lite paket av familjen. Till kvällen kom Martin hit och vi åkte iväg och åt middag på Solbrännan. Efter det väntade två tårtor hemma på oss. Sen var det myskväll vid tvn med älskling. Av honom fick jag en stor chokladask och ett jättefint armband med ett litet silverhjärta på. Kunde inte haft en bättre födelsedag! Tack <3

Haha vi försöker se söta ut och pappa ska som vanligt skojja till det.
väääldigt viktigt med ljus i båda tårtorna.

Mums! <3

och mitt fina nya armband<3
Ett hjärta från mitt hjärta <3 Älskar dig!


RSS 2.0