Autumn

Efter de här bilderna kan man ju inte hjälpa att tycka om hösten liiite mer.

 
 

Höst

Blev två jättekassar fyllda med sommarkläder som fick flytta ut ur garderoben ett par månader. Usch det tog emot att lägga ner alla fina tunna sommarklänningar, spetslinnen och virkade toppar. Speciellt i år när det var massor av kläderna som man knappt kunnat använda eftersom vädret varit så värdelöst dåligt. Men men, om några månader får de komma tillbaka in i garderoben igen och då hoppas jag på en kanonsommar!
Nu får man shoppa lite mysiga stickade koftor och annat varm att fylla ut den halvtomma garderoben med istället.



 
 

hejdå sommarkläder

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med en varm kopp choklad, en mysig filt & en sovande vovve och tittar på barnprogram. Haha jepp, that´s me. Håller på att samla krafter inför en garderobrensning. Alla sommarkläder ska packas ner och läggas undan och höstkläderna ska få flytta in istället.
Jag har dragit ut på det här, på något sätt har jag inbillat mig att man kanske ändå kan ha jeansshorts någon dag till om solen bara är framme? Men när jag imorse fick ha täckjacka & uggs på mig när jag gick ut med vovven så förstod jag att svaret var ett stort fett NEJ. Så det är bara att sätta igång. Snart.

 

Söta vetekuddar

Åh jag vill ha ett sånt här mysigt sött vete-gosedjur. Hittade dem på Bluebox.se för 199:- styck.
Man värmer de bara i micron eller ugnen som vilken annan vetekudde som helst.
Det finns lite olika figurer att välja mellan och här är mina favoriter!
Den gröna långhalsade dinosaurien är bara så sööt, haha!

Tänk va varmt och gosigt att mysa ner sig i sängen med när det är kallt i vinter. Jag som är lättfrusen av mig också. Enda nackdelen enligt mig är att det tydligen ska dofta lavendel om dem, jag har lite svårt för den lukten. Men det gör kanske inte så mycket...
Det kanske försvinner efter ett tag...? Sjukt gosiga ser de ut att vara iallafall!

 
 

 

IKEA

Idag var det IKEA med på schemat och vi hittade en hel del fina grejjer till badrummet.
Jag beställde jättefina turkosa handdukar från H&M Home för några dagar sedan som kom idag också, så nu börjar det sakta men säkert fyllas på med fina turkosa saker. Det som behövs nu är lite småsaker typ och några badrumsmattor till i rätt ljusturkos färg och det är banne mig inte det lättaste! Eller så får jag frångå den idén och kör på någon annan färg på dem...
Tänkte kanske åka till Åhlens i stan i veckan och se vad de har för fina saker där, hittade massor på deras hemsida som jag tyckte om!


Jag idag

Lunch! Jag älskar att äta lunch på IKEA, haha. Det är så sjukt gott och det kostar ju typ lika mycket som en meny på donken. Då äter jag det här mycket hellre!

Det här sovrummet tyckte jag var jättefint. Jag älskar sängen med den vita sänggaveln.

Nöjd och glad bland alla fina blockljus

Det börjar arta sig nu...

 

Todays makeup - Brunbeige sotning och mörkrosa läppar



Idag har jag jobbat och nu på kvällen har jag och mamma kollat på tv.
Imorgon bär det av till IKEA igen för att förhoppningsvis komma hem med lite nya roliga turkosa grejjer till badrummet! Wiiie!


Saker som gör en glad

Jag blir alltid deppig när hösten kommer. Man vet att det är ett år kvar till nästa sommar och nu väntas kyla och regn i flera månader. Jag brukar också bli typ allergisk eller något när alla löv har fallit av träden. Vet inte om det är något i luften då eller vad det kan vara men då börjar alltid mina ögon och min näsa klia. Det är mörkt hela tiden. Och kallt. Nä usch hösten är svår för mig. 


Bästa sättet då för att ta sig igenom den är att göra saker som gör en glad.
Här är mina tips på saker som gör en glad:


Umgås med människor som får dig att må bra. Behöver inte skriva så mycket mer här, man mår bra av att vara med människor man tycker om. Familj, vänner, pojk eller flickvän. 

 
Stressa ner. Ta hand om dig själv och koppla av med tex ett varmt bubbelbad med lite roliga badskum eller badkulor, lägga en ansiktsmask, bodyscrubba, måla naglarna, tånaglarna, färga ögonbrynen och ögonfransarna, riktigt ta hand om dig och skämma bort dig lite.


Lyssna på din favoritmusik. Musik gör en så glad för det mesta. Så den åker alltid på om jag måste städa mitt rum eller ibland när jag tar ett bad, eller på kvällen när man sitter vid datorn.

 
Planera små saker. Att ha roliga saker att se fram emot får en att längta och det känner jag verkligen gör skillnad för mig. Om jag vet att jag ska gå ut och äta middag med min bästa vän, eller gå på bio med pojkvännen eller något så känner jag mig mycket gladare.


Boka en frisörtid. Även om det bara är för att toppklippa håret lite, eller för att klippa upp det, färga det till en annan färg, lägga in slingor eller klippa lugg, så är det alltid kul med lite förändring. Själv är jag dålig på det här, haha jag vågar inte.
Brukar bara toppa håret och de senaste två tre åren har jag lagt i lite blonda slingor till sommaren. Men jag funderar på att färga det mörkbrunt nu i höst! 

 
Shoppa. Det är sant. Inget gör en ju typ så glad som att få shoppa ibland, haha. Det kan vara en ny tröja, eller ett nytt nagellack eller läppglans eller något som du känner dig fin i.


Unna dig något extra gott ibland. Det kan vara någon dyr chokladask eller ett par skor du velat ha jättelänge, eller en tjejtidning att krypa upp i soffan med och läsa, något som gör att du blir lite gladare helt enkelt :)


Städa och ha fint omkring dig. Jag är ganska "städig" av mig, men det är inte alla som är, så vissa kan ju hoppa över den här punkten, haha men jag mår iallafall bäst när det är rent och fint i mitt rum, jag har dammsugit så det känns fräscht och man får krypa ner och sova i en renbäddad skön säng!


Möbera om. Jag har ett rum som är svårt att möblera om, så jag kan inte riktigt variera så mycket med möblerna, men man kan satsa på dekorationerna isåfall. Typ sätta upp nya fina gardiner, köpa några fina doftljus eller några nya sängkläder. Som sagt lite förändringar piggar upp!


Lära dig något nytt. Jag blir glad när jag lär mig nya saker. Läser något i en tidning eller ser någon dokumentär på tvn som jag lär mig något av. Det kan vara vadsomhelst. Om ett djur, eller jorden, rymden eller något annat land.

 
Planera in något roligt så du får chans att klä upp dig. En utekväll med vänner eller gå på någon fin restaurang med pojkvännen, så du får ha något fint på dig, sminka dig, fixa håret och känna dig fin! När man känner sig fin mår man oftast bättre! Iallafall jag mår bättre då än när jag går omkring hemma osminkad i stora mjukiskläder och en toffs mitt upp på huvudet, haha.


Sova 8 timmar per natt. Det här har jag ganska svårt med. Jag försöker få in 8 timmar per natt men det är inte alltid jag lyckas. När jag inte gör det kan jag bli jättegråtig, deppig och ha ont i huvudet och bara vara jätteseg. Sömn gör stor skillnad!

 
Vara snäll mot andra. När man är snäll mot andra så gör det en själv gladare också. Man kan servera frukost på sängen till pojkvännen eller köpa något litet man vet att han tycker om, eller hjälpa sina föräldrar med något hemma. Att hjälpa någon mår man bra av.

 
 
 

Jag vill också ha röda önskestövlar...


H&M 249:-




Superpowers






Burr

Blev inget IKEA igår, sjukt mycket folk överallt. Det får bli någon annan dag!

Nu är det typ dags att köpa lite stickade varmtröjor att mysa omkring i. Gillade den här från Gina Tricot!



Vilken färg?

9:e September

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott.
Jag själv har sovit jättedåligt i flera nätter i rad nu.
Är så himla trött, kan knappt ta mig upp på morgonen.
Jag bara ligger där i sängen och snurrar omkring, kudden känns obekväm, det blir för varmt, det blir för kallt, jag måste upp och kissa, drömmer konstiga saker och jag vaknar till flera gånger per natt och har svårt att somna om.
Brukar ha det såhär när det är fullmåne ute, men nu var det ju typ en vecka sedan den försvann så vet inte varför jag fortfarande sover så dåligt. Hoppas det vänder snart för såhär trött har jag aldrig varit förut.


Idag ska jag iallafall till IKEA för att titta ut nya grejjer till badrummet jag ville dekorera om! Turkost ska det bli. Hoppas jag hittar lite fina grejjer idag!



 
 

Ett beroende

MakeUpStores facemist är jag riktigt beroende av just nu och har varit ett bra tag! 
Det är en fuktgivande ansiktsspray som är superbra att spraya över sminket så det håller bättre, men också om man bara vill återfukta hyn under dagen. 
Den luktar dessutom jättegott! Typ melon, så ibland sprayar jag bara för att jag älskar doften! Big like!


 

saknar dig fina vän!

 

Buster 2 år <3

När man fyller år måste man ju få en tårta! punkt slut!





Bildbomb på födelsedagsvalpen!

För att det är hans dag idag :)! Grattis min lilla fluff!

5:e november 2010. Första kvällen hemma - en trött Buster

Haha, kolla hur han sitter, hur söt är han? hahaha



Jag och Burre - 13 november 2010

22:a november ute i snön


lillebror, Buster och jag!
2:a december

Buster julfin och duktig när gäster kom på julglögg 11 december 2010

15 december 2010

Baka pepparkakor gör en trött! 18:e december 2010
10 januari 2011, Buster börjar bli långhårig..

puss!

8:e Februari 2011


30:a mars 2011, Haha hårbollen, ser knappt någonting..

Klippt Buster i April 2011. Så fin! :)


Buster & jag 12 juni 2011

7:e september 2011 - Buster fyller 1 år!

Buster nöjd med sin present
världens sötaste vovve! januari 2012






 

Busters födelsedag!

Idag fyller Buster 2 år! Tänk att det är nästan två år sedan vi fick honom. Tiden går så fort!

Här är en bild på en liten Buster! Haha han ser ut som en helt annan hund! Hans svarta täckning i ansiktet och på öronen växte bort med tiden och nu är han bara lite ljusgrå på de ställena. Sen klipper vi honom nu också för att han inte ska bli för långhårig. De är både jobbigt för honom, då han lätt får tovor och det blir för varmt på sommaren med all päls.


Långhåriga Buster! ca 5 månader
 
Buster klippt! Såå söööt! Första gången vi klippte honom blev han helt tokigt glad, sprang omkring och han kunde se allting jättebra, haha, håret blev så långt så det hängde för ögonen på honom efter ett tag! 

håller ni med? 



 

En dagens


nomnomnoooom

Svullkväll! 
 
 
 

Hejdå sommar...

Nu börjar det bli riktigt kallt i luften när man går ut. Det är väl bara att inse att det var den sommaren. '

Vid fem kom en vän till familjen hit som går en hundcoachsutbildning och som har Buster och hans ovanor som slutuppgift. Vi gick igenom hennes plan på hur vi ska gå tillväga och träna honom. Det vi vill att han blir bättre på är bland annat att inte dra i kopplet och att hälsa på andra hundar. Han blev nämnligen biten i nacken av en Schäfer när han var valp och sen dess är han väldigt rädd för andra hundar och kan börja morra om de kommer för nära. Speciellt om de är stora. Får se om vi kan ändra på det! Har fått ett litet schema att följa på dagarna.
Han fick träffa hennes lilla yorkshire terrier tik och blev helt förälskad i henne haha, men hon var en riktig liten tuffing och morrade ifrån när han blev för på och då såg han helt snopen ut! haha.

Nu ska jag ha en mysig kväll med min älskling!

 
 
 

Vill ha:



Snygg & mysig enaxlad tröja från Gina Tricot 199:-
Kom till mii!
 

Jag vill åka på kryssning!








 

Babyrosa


Jag har fått en crush på ljust babyrosa just nu!
Så igår när jag var och shoppade med mamma så passade jag på att köpa ett babyrosa nagellack, läppstift och en babyrosa rouge! Jättefint! Speciellt nu när man fortfarande är liiite solbränd. Men det var jättesvårt att hitta först, inga märken hade varken täckande nagellack eller rouge i ljust rosa, men hittade tillslut från Viva La Diva. Läppstiftet är jättefint på och är från Maybelline.
Köpte L'oreals nya BB powder också!....men det var inte babyrosa....bara så ni vet.


Dagens outfit

Passade på att köra på en klänning idag när det var så fint väder och sol! Sista chansen nu?..! 




Lunchat och shoppat med mammi

Idag har jag och mamma varit i Täby Centrum. Vi lunchade på ett ställe där man kan göra sin egen sallad, (kommer aldrig ihåg vad stället heter?) och jag med min beslutsångest valde ändå att göra en helt egen sallad, haha. Pinsam jag var som ändrade och ångrade mig hit och dit, han blev nog lite trött på mig, men min sallad blev jättegod tillslut ändå, så det var ju tur! :)

Sen gick vi runt och tittade lite i affärer och jag köpte lite småsaker, bland annat lite sminkgrejjer.
Sen har jag ett badrum precis intill mitt rum som jag vill göra om med lite nya handdukar och mattor osv i....ljusturkost! Så vi letade efter lite bra grejjer till badrummet också men hittade inte så mycket tyvärr, tre små runda turkosa mattor, två glasskålar och två turkosa badpuffar bara, men det är ju en bra början iallafall!
Tror det kommer bli jättefint när det är klart :)!


fina mamma

Jag med min, tillslut, goda sallad!



Lala


 

Nya skor

Här är ett par nya söta tygskor som jag köpte när vi var i Borgholm på Öland!
Visst är de fina?
Älskar tyget med blommorna.
Rea 50 kronor, vilket kap! :)
Synd att det ösregnar bara....
 
 

Det går bra för mig...

Varje gång jag tänker "Nej nu ska jag blogga asmycket, alá toppbloggare nummero uno" så går det jättebra till en början och sen händer det något som gör att jag inte kan/orkar/hinner blogga och sen rinner det ut i sanden och blir allt färre inlägg igen. Jag ska försöka ändra på det nu! Banne mig...
 
Nu är vi hemma från Öland och sommaren är över...usch den här sommaren har verkligen varit sämst. Det har bara varit molnigt och regnigt hela tiden och om det väl varit sol så har det varit för kallt i luften eller så har det bara varat i någon timme innan alla moln förstört igen. Jag har inte ens badat i år! Dåligt.

Ölandsveckan var mysigt, men inte ens där hade vi särskilt bra väder. Det som alltid brukar vara jättefint väder på Öland. Men vi åkte till Ölands Djur och Nöjespark en molnig dag iallafall och den dagen blev typ den bästa på hela veckan, med lite sol ibland iallafall, så det var bra :)!
Här är bilderna från den dagen:









Buster och laman haha! Den här laman kom fram till stängslet förra året vi var där med Buster också. Det var lite kul för varje gång man tog vägen förbi lama inhänget så sprang den här laman fram för att titta på Buster, haha gud vad jag skrattade. Det var samma sak förra året. Undra om den kom ihåg honom? 


 
Tvingade upp mamma i en barnvänlig karusell...
inga veteranåkare....

Lite lotter köpte vi också! Vann varsin plasthatt, haha.

Och sen vann jag en otroligt het giraff-keps!


Haha Micheal Jackson move?

Trött lillplutt

En megaglass!

Sen blev det bada i äventyrsbadet!





Åh det här var så gulligt, har det faktiskt på videofilm men vet inte hur man laddar upp sånt här...
Buster och den här lilla apan (som aldrig ville vara stilla för kameran) blev typ kompisar och det såg ut som de lekte tillsammans på varsin sida om glaset! Apan hoppade omkring och Buster sprang efter. Sen satte sig apan så nära Buster som möjligt intill glaset och då började Buster kraffsade med tassen mot apan, då satte den sin lilla hand mot busters på glaset! Haha det var det sötaste jag sett typ :) Love in the air!

 

RSS 2.0