Shoppingen från igår

Här är lite av det jag shoppade igår i Kalmar. Blev bara lite småsaker, underkläder, lite smink och ett jättefint halsband! Ska bli kul att testa MaxFactors nya mascara som ska framhäva ens ögonfärg mer.
Får se om den funkar!
Nya MaxFactors mascaran för blåa ögon och min favvo mascara från Lóreal
 

23:e Augusti. Pappas födelsedag!

Hej på er!
Idag är det min pappas födelsedag, så vi har firat honom med presenter och tårta idag. Till lunch åkte vi upp till Golfrestaurangen och åt deras lunchbuffé och sen hem igen för att sitta på altanen och sola, spela kort och fika!
 
Försökte gå ner till stranden på eftermiddagen men det blåste typ storm, så vi solade hemma idag istället.
Nu på kvällen avslutade vi med en glasstårta med hallonsås, mums! :)
 
Grattis världens finaste pappa <3

Mina fina föräldrar!

Fikatåårtaaaa!

Haha, Buster solar järnet!

Den jättefina himlen nu på kvällen.

Mera tårtaaa!
slurp...!
 

kvällspromis

 

22a Augusti

Idag har det varit dåligt väder igen.... När ska det bli fint egentligen?
Nu på kvällen blev det sol när vi var ute med Buster på en kvällspromenad men annars har det varit mulet och regnigt hela dagen.
Jag och mamma åkte in till Kalmar och shoppade lite småsaker och fikade på ett jättesött litet gammeldags Café.
Påvägen hem såg vi en jättefin regnbåge bland alla mörka regnmoln. Den gjorde mig lite gladare. Jag älskar regnbågar, så himla fina!

 
 
 

De nya kjolarna!

Här är bilder på kjolarna jag köpte idag. Älskar dem! De här kjolarna är mina nya favoritkjolar! 
favoritfärg?
 

21:a Augusti

Varit inne i Borgholm och shoppat på eftermiddagen, hittade inte så mycket, men två fina kjolar köpte jag iallafall! Visar dem sen!

När vi kom hem på kvällen kom solen fram så jag och lillebror gick ner till stranden en liten stund innan middagen och solade och tog lite bilder.
På vägen hem mötte vi mamma, pappa och Buster som var ute på promenad och vi stannade alla nere vid bryggan så lillebror fick göra bomben! Buster tog sig ett litet dopp också. 
Nu är det snart dags för Dallas kl 21.00 oooh!

Här är lite bilder från stranden:
 

På Öland!

Just nu är jag med familjen på vårat sommarställe på Öland.
Vi kom hit igårkväll och då gjorde vi inte så mycket mer än att packa upp, äta middag och kolla på tv! 
Jag och mamma som alltid tittat på Dallas (en världskänd serie som gick på 80talet) var ju tvungen att se den nya Dallas premiären igår också. Den nya serien handlar om samma familj fast flera år senare när småbarnen växt upp.
Tror den blir kul att följa faktiskt, så länge de har kvar de gamla karaktärerna som man känner igen :).

Idag är det inte så bra väder här....vafan? Vart jag än åker så förföljer molnen mig :(.
Blir nog en shoppingtur på eftermiddagen idag för att trösta oss lite.

Gamla Dallas


Nya Dallas

 


Där jag hänger min hatt

 
 

Sista Bildbomben från västkusten

Igårkväll kom vi hem igen efter våran fina vecka på Klädesholmen. Nu har man en röd bränd näsa, lärt sig en asgod sallad, är beroende av korsordstidningar och nynnar "Hey I just met you, and this is craaaaazyyy....." som spelats på radio nonstop!  Har tagit massor med bilder, här är en bildbomb från de sista dagarna där.


kvällspromenad med vovven medan killarna är ute och fiskar





<3

Haha den perfekta ölbilden
 
 
 

just nu!

Grillmästarna!

Mer bilder!

Vi har det jättebra här men igår var det regn och jätteblåsigt hela dagen typ så då kunde man inte göra så mycket mer än vara inomhus. Åkte iväg och handlade lite gott och fiskade krabbor inne i hamnen. Finns massor med krabbor, maneter och sjöstjärnor överallt, Gu va söta krabborna är haha! Sen när man släpper ut dem och ser hur de springer i sidled kan man ju typ inte sluta skratta, så söta! 

Idag har det varit soligt men gu vad det blåser här. Varit ute med båten en sväng men ingen fisk fick de (tur för firren) Nu håller vi på och grilla här i kvällssolen och senare blir det filmtime och glass!
Imorgon ska det bli jättefint väder tydligen så då ska vi steka hela dagen! Kanske blir det ett litet dopp också, första för i år? Jag är en ganska stor badkruka så jag tvivlar på det men man vet ju aldrig, kanske får lust :)

 
 

på västkusten!

Vi har det bra här på västkusten!
Vädret är lite dåligt idag har regnat sen imorse men det börjar klarna nu på kvällen och kvällssolen tittar fram! Kanske åker ut på en fisketur efter middagen.
Jag vill inte fiska för jag tycker synd om fisken :/ :p Men jag tycker om att åka båt, haha så jag följer med ändå!
Har sett massor med stora brännmaneter, fy de är verkligen asäckliga! När vi åkte ut med båten igår och skulle dra upp ankaret så var repet fullt med brännmanetstrådar och slem, haha usch! 
Har köpt massa mat för veckan och lite filmer så ikväll blir det filmkväll med massa godis och kladdkaka! Mums! Här är lite bilder från i lördags, igår och idag!


Sjukt stor äckelmanet
 
 

Västkusten

Imorgon drar jag till västkusten! Har aldrig varit på den sidan av Sverige förut så det blir kul. Hoppas vi får bra väder bara så man kan sola och bada, för just nu ser det ut som det ska bli dåligt typ hela veckan vi är där. Finns ju tydligen massor med stora brännmaneter överallt dock som jag är lite smånervös för. Haha, kommer ju inte våga bada. Fatta paniken om man simmar omkring och helt plötsligt så ser man en stor geleklump komma flytandes mot en som dessutom kan brännas. Uuusuuhchcjcahclal....

292376_361071663963032_1578578436_n_large
 

Shopping

Var en snabb sväng i täby centrum och fick med mig tre nya vänner hem. Här posar de för er:
 
 

RSS 2.0