valborg

Det har regnat hit och dit hela dagen men nu kom solen fram :). Ser fram emot kvällens grillning och mys med fina  vänner!


Hoppas ni får en trevlig valborg! 


Tacokväll

Hej bloggen! 

I lördags efter jobbet så åkte jag och Toris hem till Nathalie för en mysig tacokväll. Natta hade fixat och lagat allting klart tills vi kom, den gullisen. Satt ute på deras inglasade altan när vi åt och hade det jättemysigt. Det var huur gott som helst och till efterrätt hade Nattas mamma bakat kladdkaka, mums! Åt som aldrig förr :)!

Ikväll är det valborg och det blir grill om vädret tillåter! Håller tummarna!

Här är lite bilder från i lördags:

fina nii!

 

virkad bikini

Här är min nya virkade bikini som jag köpte igår. Så fiin! Från JC.




 

En första våroutfit!

Idag var det ju varmt ute! Lite blåsigt kanske, men varmt nog att ha skinnjacka, tygskor och chinos. Wiie!
Första riktiga vårdagen kändes det som!
Köpte en jättefin virkad vit bikini idag som jag är superhappy för! Och en cool neongrön klänning med svarta axelband och detaljer, kan visa dem imorgon! :) Nu ska jag gå in i evening mode, på med mjukiskläder och något bra på tv.

 
 

Nya armband

Min samling växer :) Älskar de här armbanden! 


Rösta på Tantrum to Blind!

Våran vän Mike och hans band Tantrum to Blind är just nu med och deltar i en tävling.
Ni vore jättegulliga om ni bara klickade er in på denna länk och röstade på dem!
Det tar bara en sekund - men betyder massor! ;) 

http://download.redbullstudios.com/band/tantrum-to-blind/ 



psss...man kan rösta en gång om dagen!


I'm so happy!

För några veckor sedan gick jag in på Amazon.com och tittade ut en massa roligt smink som inte finns i sverige, tex Revlons Lipbutters och Maybellines Baby Lips som jag lääänge velat ha men inte vetat hur jag ska kunna få tag i och upptäckte att 1) det var asbilligt! & 2) det gick att shippa det till Sverige relativit billigt. Passade på att beställa en massa andra sminkprodukter också när jag ändå höll på, som två Real Techniques sminkborstar, Telescopic mascara, två ögonskuggspaletter från Maybelline och en massa NYX läppglans som jag länge velat prova för ca 20:- styck istället för 98:- här i sverige! Det var verkligen bra piser eftersom dollarn är så låg. Fick betala några hundralappar i frakt och tull men det blev ändå väldigt mycket billigare än vad det skulle ha blivit här, så jag är supernöjd och nu har jag massor med roligt smink att leka med :) Kommer definitvit handla mer därifrån. 

& det här är bara lite av allt det jag fick hem :)


colours

 
Korallfärgat linne från H&M Logg

vitt linne med virkad kant från Bikbok.

I love theese! Ville ha lite färgglada shorts och hittade de här på Bikbok. Kunde ju inte välja en så det fick bli fyra stycken :) kostade bara 99:-/st! kap!



Green & Gold





Mina 3 nya maffiga halsband!

 



Hey Lady

 
 
She runs around in the city downtown 
Always catchin’ the late train, it’s always a good day
She likes to pretend the world is her play pen
Droppin’ her money on everything she sees
 

Nya jeansshorts

De här jeansshortsen köpte jag från Divided. Gillade slitningarna fram och de coola leopardglittriga fickorna.
Tufft ju.
 

Chinos x 2

Hej på er! :)

Jag skrev ju igår att jag tänkte visa de jag shoppade!
Men det var ganska mycket så jag tänkte visa lite i taget istället för att göra ett jätteinlägg med massa olika saker.

För någon vecka sedan köpte jag ett par jättesöta blommiga chinos från H&M.
Drogs direkt till dem när jag såg dem.
Älskar det blommiga mönstret, tyckte det var jättefint så de fick följa med mig hem bums :).
Igår när jag var i täby passade jag på att köpa ett par till fast i ljusgrått eftersom jag gillade de blommiga så mycket. När jag trivs i något så köper jag de alltid i flera färger haha. De fanns i marinblått och militärgrönt också. Men ville ha ett par ljusa till sommaren så det fick bli ljusgråa :)
 

Sovdags

Idag hade jag shoppinglycka. Var i täby centrum med min mammi idag och hittade en massa fina sommarkläder, så nu är jag så sugen på sommar och varmare väder så jag kan få börja använda allt!
Tänkte visa vad jag hittade imorgon, så kika in då :)!
Nu ska jag sussa. Goodnatti!
 
 

April 2012

I April förra året var det verkligen vår. Kungsträdgårdens träd blommade, det fanns blåsippor och det började bli varmt ute. Nu är det 9:e april och det snöade för bara någon dag sen. Hoppas våren kommer snart! Jag längtar!


 

8:e april







Förbereder mig för sommaren...

De här söta spetsshortsen hittade jag på H&M i stan för ett par veckor sen och jag var bara tvungen att ha dem. Så söta! De fanns i svart eller vitt, jag valde de vita! Så nu får gärna sommaren komma!


Varje sommar brukar jag köpa ett par ballerina skor som blir mina favoriter under hela sommaren. Tycker om när de är lite flickiga och söta, har någon rosett på, är blommiga eller har någon annan gullig detalj. De här känns som mina sommar 2013 ballerinas! De är svarta så det kan matchas till typ allt, men har några små söta volanger längst fram som jag tycker är jättegulliga! :) Köpte dem på DinSko.


Sen blev det lite påfyllning i badrumsskåpen med hårprodukter, smink o sånt. 

 

HÄÄÄÄÄÄJ

I am back!Så lätt blir ni inte av med mig mohaha! Nej men seriöst.
 
Nu har jag inte bloggat på ett bra tag.
Anledningen till det är bland annat att jag har haft min ögoninfektion i typ hundra år så jag har inte kännt mig på topp direkt. När jag trodde att det var påväg att bli bra igen så började i princip allt om från början och jag fick börja med ögonsalva istället för ögondroppar. Nu har det hållit på i lite över en månad. Men jag har iallafall blivit mycket bättre så nu är det förhoppningsvis påväg bort helt, så det känns skönt.

Eftersom jag inte bloggat på ett tag nu så tänkte jag skriva lite om det jag har haft för mig sen jag bloggade sist. Men eftersom jag har haft mitt öga som har krånglat har jag varit hemma och vilat ganska mycket förutom att ha jobbat och shoppat lite ;). Men här kommer lite bilder från tre roliga saker som hänt:
 
 

3D brillorna var liiiiite stora..
 
Ska försöka bli bättre på att uppdatera nu. Tänkte visa lite av det jag shoppat sen!
hej så länge!
 

RSS 2.0