utflykt

Nu börjar det bli riktigt varmt ute på dagarna och snart går vi in i maj månad! 
Häromdagen gjorde jag, mamma och Buster en liten utflykt ut till Runö Udde. Vi hade köpt med oss fika och jag fotade lite vitsippor. Det var lite molningt och lite blåsigt, men himla mysigt ändå :)
MUMS! klart att Buster också ska ha fika ;)!


världens finaste vovve!


nytt hårband från Gina Tricot



Den här dagen svischade förbi. Dagarna går så sjukt fort, jag hinner inte med. Men det är lite skönt ändå för då kommer sommaren snart! Åh vad jag längtar efter dig, sommar! Vill gå omkring i tunna klänningar och ha håret såhär! Inte såå långt kvar nu faktiskt!
Men det skulle snöa i helgen eller?.....suck..

Lilla Blå

Blåsippor är en av mina favoritblommor. De är så små, söta och jag älskar färgen! Nu har det ploppat upp massor med blåsippor på tomten så jag gick ut och testade mitt nya macroobjektiv häromdagen och här är några bilder jag tog:


new in

De här två söta karamellerna fick följa med mig hem från jobbet igår! De är helt underbara om du frågar mig. Priset var också underbart, 149.- styck! Fanns i svart också, men jag gillar de lite pastelliga färgerna mer nu till sommaren!


Snödroppar


1:a April

Hello! Kom hem från jobbet för ett tag sedan och nu har vi precis ätit middag.
Den här helgen har det verkligen varit massor med folk som handlat. Väldigt många som handlat barnkläder att lägga i påskäggen"så barnen inte bara får godis" (? yeah, they will love you...)
 
Annars har första April gått förbi utan att någon lurat mig?
Det som Lisa på jobbet sa idag om att det fanns apor i täby centrum i en inhängnad i mitten av torget när hon var liten, är väl inte sant? ...eller?
 
 

RSS 2.0