Skivan!

Såhär såg vi ut igår på skivan, Tingeling och Pocahontas! Vi hade hur kul som helst! Mina vingar var i vägen och fastnade överallt dock, de blev mosade av folk som man dansade bredvid och fastnade i folks kläder. pinsamt. Men de var fina iaf haha! Tur att jag hade Natta där som fick agera ving-räddare och böja dem rätt efter varje gång man fastnat någonstans med dem, haha!
När jag kom hem och tog av mig dem så kändes de som de fortfarande satt kvar på ryggen haha, skum känsla.

Nu ska jag och Marre titta på nya American Pie filmen, får se om den e bra!

Här kommer lite bilder från igår:
bästa lillebror!

Lillebrors studentskiva

Snart kommer bästis festis hit :)! Lillebror har sin studentskiva ikväll och temat är filmkaraktärer. Självklart ska vi gå och vi har valt att klä ut oss till varsin Disneyfigur. Tingeling och Pocahontas ska vi försöka oss på, får se hur vi lyckas! hehe!

<3

<3

gårdagen

Igår var jag och Natta i stan. Vi lunchade och tänkte shoppa massa nya sommarkläder, men jag hittade ingenting och natta hittade bara två saker, haha. Var sjukt taggad på att handla massor med fina grejjer, men kom hem utan en enda. Men det tyckte plånboken var skönt så det var lika bra. Vi hade iaf en rolig solig dag i stan:)!
Alla körsbärsträd i kungsträdgården hade blommat ut utom ett! Haha, han var lite långsammare i sin utveckling. Så den kunde vi fota lite!
blommoooooor
tulpanpalmer? haha älskade de här blommorna aldrig sett nåt liknande!

Usch:(! den här huggormen höll jag och bus...

imag0539 (MMS)

Usch:(! den här huggormen höll jag och buster precis på att kliva på!!:s var nära på att börja grina :'( läskigt!


vitt!


Blue


3:e maj

I måndags var det valborg och nu är vi redan inne i maj månad! 
Vi hade så mysigt, grillade för första gången i år och åt ute på altanen, kollade brasa och åt jordgubbstårtatårta, biskvier och cheescake, haha hej TEAM tjockis! Lillebror hade sin mösspåtagning den dagen också. Kan inte förstå att han snart ska ta studenten den lilla skiten. Tänk att det var 3 år sedan jag själv tog studenten då... ålderskris? på g...
Den här valborgen var tusen miljoner gånger bättre än förra. Det skålar vi för :D!

29:e april, i kungsträdgården

I söndags var vi i kungsträdgården. Jag ville dit och titta på körsbärsträden som blommar. Det var hur mycket folk som helst och alla stod med kameror i högsta hugg. Vilken happening haha. Det var så fint med alla rosa blommor, önskar att de blommade sådär hela tiden ju!
Då skulle jag vilja ha ett sånt träd i mitt rum. Över min säng. Det vore mysigt.
Efter det gick vi i lite affärer och sen åt vi en mysig middag på fridays, mumm! :)


RSS 2.0