burr!

Var precis ute med vovven på en promenad, men vi hann inte långt innan han tvärstannade och stod med ena tassen i luften. Gick några steg till och sen lyfte han andra tassen. Vi fick gå hem ganska snabbt, han frös och skakade som ett litet löv stackarn! Han som brukar älska att hoppa runt i snön, men det var för kallt för honom idag. 
Nu har vi duschat av honom och han ligger på min filt ihopkurad och sover, varmt och gosigt :)!

Var var denna snö och kyla under hela julen? Det är hur mysigt som helst att se det snöa , men nu vill man gå mot våren snart ju..


Buster leker i snön februari 2011

Min födelsedag!

Igår fyllde jag 22 år och det firades först med lite familjelunch på Österåkers golfklubb och sen ut på shoppingtur för att välja ut ett macroobjektiv till min kamera! Åh tack mor och far!! Sen mötte vi upp Marre efter jobbet och åkte och handlade massa god mat och efterrätt till kvällen. Mysmiddag, marrängtårta och spela supermario sunshine med Marre bestod resten av kvällen av. Av Marre fick jag ett hemmabiosystem i födelsedagspresent! Har aldrig haft något sånt förut, kommer bli perfekt till alla våra filmkvällar! Tusen tack älskling!!<3

RSS 2.0