Packar

Massor att göra idag, packar och står i. Ska bli så kul att få komma iväg lite!
Tyvärr är jag fortfarande förkyld och hostan håller i sig. Känns som jag äter mig mätt på tabletter just nu. Det är en blandning med vitaminer, värktabletter, allergitabletter o allt möjligt som sveps ner med proviva och hostmedicin.

Jag ska bli frisk! så det så...
...snällaaa?

 
 
 

Glad Midsommar på er alla!

hälsningar sjuklingen mika som måste vara hemma och vila idag...

bilder från midsommar på öland 2012

 
 

Never grow up

Nu var det länge sedan jag bloggade igen. Hur kan det vara så svårt att komma ihåg att uppdatera här lite oftare? Iallafall, denna vecka har jag degat omkring hemma sjuk. Har haft feber, halsont, snuva och hosta. Just nu är jag feberfri iallafall men med hosta-deluxe. Känns som jag håller på att bli lite bättre nu iallafall så det är skönt för på söndag åker vi ju iväg till Paris och Disneyland! (barnsligt glas jag är:D!!) Måste vara frisk och kry då ju!

bilder från promenad med Buster den 12:e.
 
 
 

överraskningskväll för Marre

När Marre fyllde år i slutet av mars så planerade jag och hans storasyster Maria en överraskningsfest för honom. Tyvärr blev typ alla sjuka just den gången så vi sa att vi skulle skjuta fram överraskningen tills alla kunde igen.
Så i lördags, (haha flera månder efter hans födelsedag) överraskade vi honom allesammans! Innan hade jag pratat massor med Micke också (som är marres bästaste vän i hela världen!!!!!) och vi planerade i hemlighet att han skulle komma hem från London utan att marre visste om det. Allt gick som planerat, ingen försade sig eller blev avslöjad så Marre blev väldigt överraskad och glad, hihi! :) Vi grillade mat, spelade kubb och hade det jättetrevligt. Micke och Martin tog ett nattbad i våran svinkalla bassäng när alla andra hade gått hem också för att sedan tina upp i ett varmt bubbelbad, haha bromance!

 

RSS 2.0