Romeo&Julia

När jag fyllde år fick jag biljetter till Musikalen Romeo&Julia av pappa i present!
Var och såg den igår och jag blev jätteimpad!

De handlade om den klassiska historien om Romeo och Julia men de hade gjort manuset i en modernare tappning, så det var riktigt roligt också emellanåt! :)

Alla som medverkade var jätteduktiga!
Måns Zelmerlöv är ju helt otrolig, han kan ju fan både spela teater, dansa OCH sjunga klockrent! Jätteroligt att se var det! Danserna var också helt otroliga liksom scenografin!

Högsta betyg! Rekommenderar att man går och ser den faktiskt!

Men jag började grina i slutet. Så sorglig saga ju :(.
I min version skulle de leva lyckliga i alla sina dagar! därmed basta!

Isadora - nyhet


somriga härliga färger! Vill ha!


Sailor


"Hon som är lekfull"



Åh,vår! Vet inte om ni kan se på bilden me...

dsc01033 (MMS)

Åh,vår! Vet inte om ni kan se på bilden men här är mitt års första fjäril!<3


Beställt!


så snyggaaaaaaaaaa


Har varit och klippt mig hos en vän till f...

dsc01009 (MMS)

Har varit och klippt mig hos en vän till familjen, Anna i stan. Det blev jättefint och skönt att få bort allt det slitna! Nu sitter jag på roslagsbanan med lite fika i min nya superstylade frilla. Känner mig som en hollywood kändis haha, Allt som fattas är ett par schyssta stora brillor! Och aa att kanske byta ut roslagsbanan mot en limo och den stora bullen mot något nyttigare? Men att byta bullen kan ni fetglömma. Puss


GB nyheter 2011

Som den äkta glassälskaren jag är blev jag som ett litet barn när jag såg GBs nya Cornettostrutarna.
Fyfan va goda de ser ut, haha! Ge mig sommar, sol och glass :)



Buster mår bättre

Efter 3 turen till veterinären och alla möjliga provtagningar och undersökningar så har de fortfarande inte hittat något fel på Buster.

Men de lutar åt att han antingen har fått en urinvägsinfektion som gör att han kissar mycket och det i sin tur kan leda till att urinvägarna svullnar och retar tarmarna och att han då också fått problem med magen.

Eller så kan han ha svalt något han inte borde svalt och att de kan ha gjort ett litet sår någonstans i tarmen och att det är därför han hade ont förut. Om det är en inflammation någonstans i tarmarna så sväller de upp och kan reta urinvägarna. 

Så förmodligen hänger de ihop med varandra iallafall.
Buster har nu ätit urinvägsinfektionsmedicin i 5 dagar och nu har mamma ringt till veterinären igen och frågat hur vi ska fortsätta behandla Buster.
Han sa att vi ska avvakta någon dag eller två först och se hur han verkar må, om något blir sämre så får man sätta in mer urinvägsinfektionsmedicin eller gå över till tarminflammationsmedicinen.
Stackars lilla Burre. Men han är iallafall mycket bättre nu än vad han var förut så det känns som att det går åt rätt håll vilket känns jättebra, har varit så orolig för honom!



Önskelista




Nya ballerinas

Köpte två par jättesöta somriga ballerinaskor i lördags!
Blev så himla glad när jag hittade dem för de är verkligen min stil och de var jättesköna och mjuka.
Alla ballerinas jag testat och tyckt om annars har varit så hårda, så man typ får skavsår så fort man sätter på sig dem :/ Men inte dessa :)!




Perfekta helt enkelt!



Movietime! Vi ska se på ÅsaNisse haha<3

dsc00990 (MMS)

Movietime! Vi ska se på ÅsaNisse haha<3


Godmorgon

Godmorgon bloggen!
Hoppas ni har haft en bra gårdag. Min var mindre bra.

Buster hamnade inne hos veterinären för han hade problem med magen och kunde inte bajja. Allt han gjorde när vi gick ut på morgonen för att rasta honom var att han satt och kved och skrek stackarn :( Man märkte ju klart på honom att han hade väldigt ont och han var rädd. Han försökte klättra upp i mitt knä, började skaka, dreggla och andades häftigt.
Fick ringa mamma och vi fick åka in till veterinären i Arninge bums där vi fick en akuttid!

I bilen kräktes han två gånger, vet inte om det var åksjuka eller något annat.
Antagligen åksjuka eftersom han kan bli det när vi åker bil med honom ibland.

Hos veterinären kunde de inte ens undersöka honom för han hade så ont.
Veterinären tog röntgenbilder, ultraljud, blodprov, gav honom smärtstillande, lugnande och dropp under dagen. De hittade inget fel med honom. De kunde vara någon förstoppning bara typ eller något med tarmarna.

Vi fick hämta hem honom samma kväll efter jag slutat jobbet och vi har fått med oss en extra fiberrik mat åt honom som han ska äta som är bättre för tarmarna. Han har fortfarande ont och är väldigt trött så hoppas det blir bättre snart! Min buffe <3
Buster just nu <3

Dagens

Diggar min nya ring, som ser ut som ett litet bälte :)


I wanna go cruisin'

i mina nya balla solbrillor!


sooooooommar , soooommmar och sooooooool.....

skulle egentligen vara ledig idag men nu ringde de så jag hoppar in ett par timmar över luncherna!
hörs sen :)


Hej bloggen

Hur har eran dag varit?
Min har varit jättebra och just nu är jag med Marre! Vi har tagit ett bubbelbad och masserat varandra ;) och nu ska vi mysa ner oss i sängen och kolla på  :)!
Älskar den serien! Synd att Charlie Sheen har blivit så förstörd :( Såg fram emot en ny säsong, men det verkar ju inte bli av längre, eller så ersätter de honom med någon annan snubbe och det kan väl inte bli bra, eller? aja.

Idag har jag glidit runt här hemma i det här:

Chips och cola väntar!
pusshej!


RSS 2.0