Buster mår bättre

Efter 3 turen till veterinären och alla möjliga provtagningar och undersökningar så har de fortfarande inte hittat något fel på Buster.

Men de lutar åt att han antingen har fått en urinvägsinfektion som gör att han kissar mycket och det i sin tur kan leda till att urinvägarna svullnar och retar tarmarna och att han då också fått problem med magen.

Eller så kan han ha svalt något han inte borde svalt och att de kan ha gjort ett litet sår någonstans i tarmen och att det är därför han hade ont förut. Om det är en inflammation någonstans i tarmarna så sväller de upp och kan reta urinvägarna. 

Så förmodligen hänger de ihop med varandra iallafall.
Buster har nu ätit urinvägsinfektionsmedicin i 5 dagar och nu har mamma ringt till veterinären igen och frågat hur vi ska fortsätta behandla Buster.
Han sa att vi ska avvakta någon dag eller två först och se hur han verkar må, om något blir sämre så får man sätta in mer urinvägsinfektionsmedicin eller gå över till tarminflammationsmedicinen.
Stackars lilla Burre. Men han är iallafall mycket bättre nu än vad han var förut så det känns som att det går åt rätt håll vilket känns jättebra, har varit så orolig för honom!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0